Povezuje tamo gde drugi ne mogu

Hosting

Web Hosting

Vaša internet prezentacija i Vaši e-mail nalozi zaslužuju najbolje! Teledot Hosting koristi vrhunske Sun Fire servere, Opteron serveri pružaju našim klijentima vrhunske performanse i maksimalnu sigurnost podataka. Rad svih servera u Teledotu se prati 24h dnevno i u slučaju eventualne havarije dežurna ekipa istog trenutka reaguje i otklanja problem. Backup se piše svakodnevno. Vaše podatke čuvamo na sigurnom mestu i ne samo na jednom mestu nego na 5 radudantnih Hard diskova.


Plesk Panel

Parallels Plesk je robustno softversko rešenje koje koriste vodeće hosting kompanije u svetu za deljenje ili virtualne hosting pakete. Kontrolni panel je dizajniran da pojednostavi upravljanje i administraciju web sajtova.


cPanel

cPanel je vodeći web hosting kontrolni panel u svetu, veoma popularan zbog toga što omogućava korisnicima kompletnu kontrolu nad svojim hosting nalogom. Ovaj kontrolni panel je veoma lak za korišćenje tako da za njegovo rukovanje nije potrebno nikakvo posebno predznanje. Inace komplikovani i zahtevni poslovi odrade uz samo par klikova preko web interfejsa ili takozvanih API-a

U okviru samog cPanel-a, vlasnik hosting naloga ima sve potrebne alate kako bi maksimalno ostvario svoje prisustvo na internetu. Možete sa lakoćom otvarati e-mejl naloge, baze podataka, poddomene, pristupati svojim fajlovima, koristititi alate za izradu web sajtova, napraviti sopstvenu mejling listu, čitati poštu na putem 3 različite webmail aplikacije, podesiti autoresponder i još mnogo toga.


Opis hosting paketa
SOHO

SmallOfficeHomeOffice je hosting paket namenjen malim preduzećima i kućnim korisnicima. Sa 5GB prostora na disku i 250 E-Mail adresa predstavlja dobro rešenje za Vaš sajt i e-mail skladište. SOHO se može lako proširiti na Business paket ukoliko se ukaže potreba za većim prostorom na serveru. Na ovakvom paketu možete hostovati do 5 različitih domena.


Business

Poslovni ili business paket je namenjen poslovnim korisnicima. Kapacitet ovog paketa je 10GB za podatke i 500 e-mail adresa. Business paket se lako može proširiti ukoliko se za to ukaže potreba. Ovaj paket podržava do 20 različitih domena.


Podelite sa prijateljima   
Kneza Višeslava 70a
11030 Beograd

Tel: +381 11 254 53 52
Mob: +381 65 254 53 52
Fax: +381 11 254 53 52

Internet paketi


W-ADSL paketi
W-ADSL PROMO paketi
HOME paketi
HOME PROMO paketi
SIM paketi
BUSINESS paketi

Hosting paketi


Soho
Business

Podrška


Telefon
E-mail
Skype
www.teledot.net