Povezuje tamo gde drugi ne mogu

Wireless ( bežični ) internet

Poslednjih godina, sa razvojem hardvera i novih protokola kao i daljom standardizacijom, wireless internet je načinio veliki napredak, kako na polju pouzdanosti, tako i na povećanju kapaciteta. Danas možemo ponuditi brzine koje su daleko ispred bilo čega što, recimo, ADSL može da ponudi.
Tehnologija

Naša mreža se zasniva prvenstveno na bežičnom prenosu podataka na frekvencijskom opsegu na 5.8 Ghz, mada ponegde koristimo i frekvencije od 2.4 GHz. Korišćenjem najnovijeg 802.11n standarda i revolucionarne AirMax tehnologije najnovije generacije, u mogućnosti smo da korisnicima ponudimo brzine do čak 20Mb u sekundi.

Opis Paketa
Kod ovih paketa, slično kao kod ADSL usluge, brzina u Downloadu je 6 do 8 puta veća od Uploada. Ove pakete mogu koristiti samo korisnici sa sopstvenom opremom ili korisnici koji se odluče da kupe sopstvenu opremu. W-ADSL paketi se mogu koristiti uz ugovornu obavezu ili bez nje (paušalno plaćanje za mesece u kojima se želi koristiti internet).

Kao kod W-ADSL paketa, ove pakete mogu koristiti samo korisnici koji poseduju sopstvenu korisničku opremu ili korisnici koji se odluče da kupe sopstvenu opremu. Kod ovih paketa je brzina u Uploadu duplirana u odnosu na W-ADSL pakete. W-ADSL promo paketi se mogu koristiti uz ugovornu obavezu ili bez nje (paušalno plaćanje za mesece u kojima se želi koristiti internet).

Namenjeni su korisnicima koji nemaju potrebu za slanjem većih fajlova preko interneta i koji koriste internet pretežno za surfovanje. Odnos brzina u Downloadu i Uploadu je 4:1. Uz pakete od 1.5 Mbps na gore i ugovornu obavezu, korisnici koji dobijaju opremu besplatno na korišćenje u toku trajanja ugovora.

Kao HOME paketi, samo sa dupliranom Upload brzinom. Odnos brzina u Downloadu i Uploadu je 2:1. Uz pakete od 1.5 Mbps na gore i ugovornu obavezu, korisnici koji dobijaju opremu besplatno na korišćenje u toku trajanja ugovora.

Paketi koji imaju podjednak (simetrični) protok u Uploadu i Downloadu. Namenjeni korisnicima koji često šalju veće količine podataka ka internetu ili koriste video nadzor na udaljenim lokacijama. Uz pakete od 1 Mbps i naviše i ugovornu obavezu, korisnici koji dobijaju opremu besplatno na korišćenje u toku trajanja ugovora.

Business paketi su namenjeni poslovnim korisnicima koji očekuju najviši nivo tehničke podrške i kvaliteta veze. Korisnici sa Business paketima imaju prioritet u pružanju tehničke podrške na terenu.

Prednosti paketa

- Potpisivanjem ugovora dobijate besplatnu opremu na korišćenje

- Instalacija je moguća u roku od 24h

- Bez ograničenja količine prenetih podataka

- Besplatna tehnička podrška telefonom i e-mailom


Kako postati korisnik

Uvodjenje Teledot interneta je veoma jednostavno:

1:  Na osnovu Vaše lokacije naša tehnička služba procenjuje da li postoje tehničke
     mogućnosti uvodjenja bežičnog interneta.


2:  Ukoliko postoje tehnički uslovi, vrši se instalacija opreme od strane naših terenskih       tehničaraPodelite sa prijateljima   
Kneza Višeslava 70a
11030 Beograd

Tel: +381 11 254 53 52
Mob: +381 65 254 53 52
Fax: +381 11 254 53 52

Internet paketi


W-ADSL paketi
W-ADSL PROMO paketi
HOME paketi
HOME PROMO paketi
SIM paketi
BUSINESS paketi

Hosting paketi


Soho
Business

Podrška


Telefon
E-mail
Skype
www.teledot.net