Povezuje tamo gde drugi ne mogu

Strukturno kabliranje objekata

TeledotNET poslovnim korisnicima pruža usluge planiranja, projektovanja i izvođenja strukturnog kabliranja objekata.

Razvoj informacijske i komunikacijske tehnologije postavlja sve složenije zahteve za izradu komunikacijskih rešenja. Naglasak je posebno stavljen na visok kapacitet propusnosti mreže, na smanjenje rizika od grešaka i pada delova mreže, kao i na brzo otklanjanje mogućih problema.

Strukturno kabliranje objekata je jedinstvena komunikacijsko-informatička fizička infrastruktura izgrađena na temelju zahteva korisnika kao i standarda, propisa i preporuka. Cilj standardizacije je da se izgradnja ove skupe i dobrim delom redundantne infrastrukture unificira i integriše, čime se povećava kvalitet i smanjuju troškovi proširenja i održavanja postojeće infrastrukture. Loše izvedeno kabliranje najčešći je uzrok kvarova u mrežama, što znači da se u taj segment najviše isplati ulagati u kvalitet. Razlikujemo horizontalno i vertikalno kabliranje koja se vrše putem kanala i vodica, što su zapravo strukture koje usmeravaju, štite i podržavaju kabliranje.

Možemo Vam pomoći da uz detaljan projekat osmislite najbolje rešenje za Vaš prostor. Nakon izvedenih radova TeledotNET pruža uslugu atesta mreže. Svi radovi kabliranja izvode se po ISO/IEC 11801 standardu.

Podelite sa prijateljima   
Kneza Višeslava 70a
11030 Beograd

Tel: +381 11 254 53 52
Mob: +381 65 254 53 52
Fax: +381 11 254 53 52

Internet paketi


W-ADSL paketi
W-ADSL PROMO paketi
HOME paketi
HOME PROMO paketi
SIM paketi
BUSINESS paketi

Hosting paketi


Soho
Business

Podrška


Telefon
E-mail
Skype
www.teledot.net